Lamelparket

Lamelparket zijn 3 laags systeemvloeren met mes en groef, welke opgebouwd zijn uit 2 lagen vurenhout die kruislings verlijmd zijn en een toplaag van 3mm tot 4mm. Dit om de werking van het hout tegen te gaan. Deze vloeren zijn leverbaar in vele houtsoorten in 1 strook met of zonder v-groef , wel is de v-groef kleiner dan bij massief parket, dit komt door de geringe dikt van de toplaag van ca. 4mm , 2 strooks en een 3 strook variant.

Deze vloeren kunnen zowel zwevend en verlijmd geplaatst worden. Bij zwevende plaatsing word de mes en groef verbinding gelijmd, maar er zijn ook systemen met een click-verbinding. In combinatie met de juiste ondervloer zijn ook deze vloeren zeer geschikt voor appartementen .Ook kunnen deze vloeren vol verlijmd worden op zand cement, beton en anhydrietvloern

groenendijk houten vloeren rotterdam
groenendijk houten vloeren rotterdam

De mogelijkheden

Lamelparket is door zijn geringe dikte meestal 15mm ,ook zeer geschikt voor plaatsing op vloerverwarming. Hierdoor zal er minder rendement verlies zijn .let wel sommige houtsoorten zijn minder geschikt voor plaatsing op vloerverwarming, graag adviseren wij u hierover.

Deze vloeren zijn meestal al in de fabriek afgewerkt met olie, was of lak, wat als voordeel heeft dat de woning niet geheel leeg geruimd hoeft te worden, als de vloer geplaatst word.

Maar ook kan de vloer onbehandeld geleverd worden, waardoor u de mogelijkheid heeft om de vloer ook nog te kleuren in de door u gewenste kleur.

Ook is het mogelijk om de vloer verouderd, getrommeld en/of gerookt te leveren.

Kortom lamelparket is een veelzijdig product ,en een betaalbaar alternatief voor tapis en 2-laags vloersystemen.

Wat Groenendijk houten vloeren voor uw vloer kan doen?