WAT KAN GROENENDIJK HOUTEN VLOEREN VOOR U BETEKENEN

HOOGWAARDIGE PARKETVLOEREN

 Groenendijk Houten Vloeren

Welkom op de pagina Over ons bedrijf.

Hier willen we je een uitgebreid overzicht geven van wie we zijn en wat we doen.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en leggen van hoogwaardige vloeroplossingen,

met een bijzondere expertise in patroonvloeren zoals o.a. visgraat- en Hongaarse punt parketontwerpen.

Groenendijk Houten Vloeren heeft jarenlange ervaring in de sector en is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke resultaten.

groenendijk houten vloeren rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152103 1

Producten

Groenendijk Houten Vloeren heeft een uitgebreid assortiment bestaande uit onder andere traditioneel parket, lamel parket in verschillende hout soorten. Ook voor plinten, onderhoud van parket en nog veel meer kunt u bij Groenendijk Houten Vloeren terecht.

groenendijk houten vloeren rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152116

Onderhoud

Om uw vloer goed te beschermen heeft uw vloer specifiek onderhoud nodig. De vloer dient namelijk afgewerkt te worden met lak, olie of was. Groenendijk Houten Vloeren adviseert u graag welk onderhoudsverhaal het best bij uw vloer en afwerking past.

Groenendijk Houten Vloeren Rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152126

Renovatie

Ook voor het schuren ,restaureren en aanhelen van bestaande vloeren ,of altijd al een mooie trap willen hebben,mogelijk in diverse houtsoorten
kunt u bij Groenendijk Houten Vloeren terecht, uw vloer en/of trap zal weer als nieuw zijn .

HARTSTOCHT VOOR HOUT

Over ons

Bij Groenendijk Houten Vloeren gevestigd in het prachtige Scheepvaartkwartier in Rotterdam, begrijpen we dat elke ruimte uniek is en daarom bieden we een breed scala aan vloeropties om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften en voorkeuren van onze klanten.

Van klassiek visgraat tot ingewikkeldere patronen, wij hebben de expertise om van elke kamer een prachtig meesterwerk te maken.

Of u nu uw huis wilt renoveren of de esthetiek van uw commerciële ruimte wilt verbeteren, Groenendijk Houten Vloeren zal nauw met u samenwerken om ervoor te zorgen dat uw visie wordt gerealiseerd.

Naast onze expertise in visgraat- en Hongaarse punt parketontwerpen zijn we ook gespecialiseerd in traprenovaties.

We begrijpen dat de trap vaak een centraal punt is in een woning en een belangrijke rol speelt in het algemene ontwerp.

Daarom bieden we een reeks traprenovatie diensten aan, waaronder het bekleden van de treden en stootborden.

Groenendijk Houten Vloeren zorgt ervoor dat je trap niet alleen functioneel maar ook visueel aantrekkelijk is en de rest van je interieur aanvult.

Met een toewijding aan kwaliteitsvakmanschap en klanttevredenheid heeft ons bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd .

We gebruiken alleen de beste materialen om vloeroplossingen te creëren die de tand des tijds doorstaan.

Of u nu een residentieel of commercieel project hebt, Groenendijk Houten Vloeren staat klaar om u te helpen het perfecte vloerontwerp te maken dat uw unieke stijl weerspiegelt .

Bedankt voor uw bezoek aan onze pagina Over ons.

We kijken uit naar de mogelijkheid om met u samen te werken en u te voorzien van uitzonderlijke vloeroplossingen die uw ruimte zullen transformeren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een gesprek in de showroom of op locatie.

over ons groenendijk houten vloeren rotterdam

INSPIRATIE

Showroom

Wij geloven dat het persoonlijk zien en voelen van de vloeropties essentieel is bij het maken van de juiste keuze voor uw ruimte.

Onze showroom biedt een comfortabele en uitnodigende sfeer waar u rustig de tijd kunt nemen om de verschillende opties te bekijken.

Van verschillende houtsoorten tot verschillende afwerkingen, onze collectie laat de veelzijdigheid en schoonheid van houten vloeren zien.