WAT KAN GROENENDIJK HOUTEN VLOEREN VOOR U BETEKENEN

HOOGWAARDIGE PARKETVLOEREN

Onderhoud parket

Om uw huidige parketvloer in optimale staat te houden, heeft uw vloer onderhoud nodig.

Regelmatig stofzuigen is natuurlijk belangrijk, maar dit is niet voldoende om uw vloer mooi te houden.

Welk onderhoud uw parketvloer precies nodig heeft, is afhankelijk waar uw parketvloer mee is afgewerkt , lak ,olie , hardwaxolie of boenwas.

Uiteraard kunt u alle vloeren licht vochtig dweilen , met toevoeging  van de juiste onderhouds produkten aan het water.

Groenendijk Houten Vloeren adviseert u graag over de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Groenendijk Houten Vloeren Rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152103 1

Producten

Groenendijk Houten Vloeren heeft een uitgebreid assortiment bestaande uit onder andere traditioneel parket, lamel parket in verschillende hout soorten. Ook voor plinten, onderhoud van parket en nog veel meer kunt u bij Groenendijk Houten Vloeren terecht.

groenendijk houten vloeren rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152116

Onderhoud

Om uw vloer goed te beschermen heeft uw vloer specifiek onderhoud nodig. De vloer dient namelijk afgewerkt te worden met lak, olie of was. Groenendijk Houten Vloeren adviseert u graag welk onderhoudsverhaal het best bij uw vloer en afwerking past.

Groenendijk Houten Vloeren Rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152126

Renovatie

Ook voor het schuren ,restaureren en aanhelen van bestaande vloeren ,of altijd al een mooie trap willen hebben,mogelijk in diverse houtsoorten
kunt u bij Groenendijk Houten Vloeren terecht, uw vloer en/of trap zal weer als nieuw zijn .

LIEFDEVOLLE ZORG

Onderhoud

Alle houten vloeren dienen afgewerkt te worden met lak ,was of olie. Deze afwerkingen hebben allemaal hun eigen onderhoudsproducten en onderhoudsmethoden.Een gelakte vloer dient onderhouden te worden met een polish ,leverbaar in diverse glansgradaties ,afhankelijk van de gebruiksintensiteit circa 2 x per jaar ,ook is het mogelijk om te vloer licht vochtig te reinigen ,hiervoor zijn er ph-neutrale reinigers , ten slotte is het mogelijk om door middel van een polish verwijderaar de polishlaag en hardnekkige vervuiling te verwijderen, waarna er weer een nieuwe polishlaag aangebracht kan worden.Ook zijn er lakken die de onbehandelde uitstraling van uw hout behouden, deze lakken hebben hun eigen onderhoudsproducten, geen polish lagen aanbrengen , maar licht vochtig dweilen met een speciaal ontwikkeld onderhoudsproduct, welke bestaat uit water met een concentraat.

Groenendijk Houten Vloeren Rotterdam

DESKUNDIG ADVIES

Hoe vaak is onderhoud nodig ?

Wasvloeren dienen onderhouden te worden met onderhoudswas, afhankelijk van de gebruiksintensiteit circa 2 x per jaar ,ook hier zijn reinigers voor ontwikkeld om oude waslagen en hardnekkige vervuiling te verwijderen, om daarna weer een nieuwe waslaag aan te brengen. De Vloer zal er naarmate deze meer verzadigd raakt met was, een prachtige warme uitstraling krijgen.Olievloeren moeten onderhouden worden met onderhoudsolie, afhankelijk van de gebruiksintensiteit circa 2 x per jaar ,Ook olie en was vloeren kunnen licht vochtig afgenomen worden ,maar niet te vaak omdat het vocht in de porieen van het hout kan trekken , waardoor verwering en /of slijtage kan ontstaan.Wel is het belangrijk om bij de merkproducten te blijven van het aangebrachte product.Al deze onderhoudsmethoden zijn goed zelf te doen, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat wij het onderhoud van uw vloer voor u doen.

Foto 18 09 2023 om 11.07

INSPIRATIE

Showroom

Wij geloven dat het persoonlijk zien en voelen van de vloeropties essentieel is bij het maken van de juiste keuze voor uw ruimte.

Onze showroom biedt een comfortabele en uitnodigende sfeer waar u rustig de tijd kunt nemen om de verschillende opties te bekijken.

Van verschillende houtsoorten tot verschillende afwerkingen, onze collectie laat de veelzijdigheid en schoonheid van houten vloeren zien.