WAT KAN GROENENDIJK HOUTEN VLOEREN VOOR U BETEKENEN

HOOGWAARDIGE PARKETVLOEREN

Traditioneel parket

Of u nu op zoek bent naar een tijdloos visgraatpatroon, hongaarse punt of meer ingewikkeldere patronen zoals versailles parket,

of zelfs eigen ontwerpen , alles is eigenlijk mogelijk met deze legwijze die zich al honderden jaren bewijst.

De schoonheid van deze patronen, die al lang een populaire keuze voor zowel huiseigenaren als interieurontwerpers zijn,

hebben het vermogen om een ruimte te transformeren, en elegantie en karakter toe te voegen.

Van woonhuizen tot commerciële ruimtes,  zeer geschikt voor vloerverwarming.

Groenendijk Houten Vloeren heeft de expertise om vloeroplossingen te creëren die zowel visueel verbluffend als duurzaam zijn.

groenendijk houten vloeren rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152103 1

Producten

Groenendijk Houten Vloeren heeft een uitgebreid assortiment bestaande uit onder andere traditioneel parket, lamel parket in verschillende hout soorten. Ook voor plinten, onderhoud van parket en nog veel meer kunt u bij Groenendijk Houten Vloeren terecht.

Groenendijk Houten Vloeren Rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152116

Onderhoud

Om uw vloer goed te beschermen heeft uw vloer specifiek onderhoud nodig. De vloer dient namelijk afgewerkt te worden met lak, olie of was. Groenendijk Houten Vloeren adviseert u graag welk onderhoudsverhaal het best bij uw vloer en afwerking past.

renovatie groenendijk houten vloeren rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152126

Renovatie

Ook voor het schuren ,restaureren en aanhelen van bestaande vloeren ,of altijd al een mooie trap willen hebben,mogelijk in diverse houtsoorten
kunt u bij Groenendijk Houten Vloeren terecht, uw vloer en/of trap zal weer als nieuw zijn .

TIJDLOZE ELEGANTIE

Traditioneel parket

Traditioneel parket ,ook wel tapis genoemd, bestaat uit massief houten plankjes zonder mes en groef van ca. 6mm tot 10mm. Deze worden op een spaanplaat of mozaiek eiken ondervloer gelijmd en gespijkerd. Daarna wordt de vloer geschuurd en gestopt, het stoppen gebeurt met fijn schuurstof van de houtsoort ,gemend met een voegenkit. Tenslotte wordt de vloer verder geschuurd en afgewerkt met lak , olie of was.Tapis vloeren zijn in vele houtsoorten en patronen mogelijk, de bekendste zijn visgraat, Hongaarse punt en Bourgogne en strokenparket, wel of niet met band en bies. Ook is het mogelijk om deze vloeren in een verouderde variant te krijgen, hierbij wordt de vloer op traditionele manier geplaatst, maar niet geschuurd en gestopt.

groenendijk houten vloeren rotterdam

PRACHTIGE PATRONEN

De voordelen

Traditioneel parket is meerdere keren te schuren ,en kunnen zo een levensduur tot 100 jaar behalen.Deze vloeren kunnen van muur tot muur pas gezaagd worden, zeer geschikt voor oude panden waar al plinten, architraven met neuten en lambrisering, aanwezig is. Denk hierbij aan prachtige visgraatvloeren met band en bies en sluitfriezen in oude panden met kamer en suite. Ook zijn deze traditionele parketvloeren zeer geschikt voor toepassing op vloerverwarming, door de geringe dikte zal er weinig rendement verlies optreden, en een eventueel krimpnaadje zal hier nauwelijks opvallen, alleen niet alle houtsoorten zijn hiervoor geschikt, en de luchtvochtigheid zal goed in de gaten gehouden moeten worden.

Groenendijk Houten Vloeren Rotterdam

INSPIRATIE

Showroom

Wij geloven dat het persoonlijk zien en voelen van de vloeropties essentieel is bij het maken van de juiste keuze voor uw ruimte.

Onze showroom biedt een comfortabele en uitnodigende sfeer waar u rustig de tijd kunt nemen om de verschillende opties te bekijken.

Van verschillende houtsoorten tot verschillende afwerkingen, onze collectie laat de veelzijdigheid en schoonheid van houten vloeren zien.