WAT KAN GROENENDIJK HOUTEN VLOEREN VOOR U BETEKENEN

HOOGWAARDIGE PARKETVLOEREN

Systeemvloeren & lamelparket

Een van de belangrijkste kenmerken van systeemvloeren is de grote keuze in maatvoering,

elke maat is eigenlijk mogelijk, met of zonder velling-kant, ook is het mogelijk om de vloer verouderd,

getrommeld en/of gerookt te leveren.Ook leverbaar in de meeste houtsoorten, en ook in prachtige visgraat- of hongaarse punt patronen.

Deze vloeren zijn uitermate geschikt om geplaatst te worden op vloerverwarming, door de geringe dikte, vanaf 12mm-15mm .

Systeemvloeren zijn zorgvuldig vervaardigd om een naadloze en visueel aantrekkelijke afwerking te garanderen,

die elegantie en verfijning toevoegt aan elke kamer. Of u nu de voorkeur geeft aan een traditionele of eigentijdse look.

groenendijk houten vloeren rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152103 1

Producten

Groenendijk Houten Vloeren heeft een uitgebreid assortiment bestaande uit onder andere traditioneel parket, lamel parket in verschillende hout soorten. Ook voor plinten, onderhoud van parket en nog veel meer kunt u bij Groenendijk Houten Vloeren terecht.

groenendijk houten vloeren rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152116

Onderhoud

Om uw vloer goed te beschermen heeft uw vloer specifiek onderhoud nodig. De vloer dient namelijk afgewerkt te worden met lak, olie of was. Groenendijk Houten Vloeren adviseert u graag welk onderhoudsverhaal het best bij uw vloer en afwerking past.

groenendijk houten vloeren rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152126

Renovatie

Ook voor het schuren ,restaureren en aanhelen van bestaande vloeren ,of altijd al een mooie trap willen hebben,mogelijk in diverse houtsoorten
kunt u bij Groenendijk Houten Vloeren terecht, uw vloer en/of trap zal weer als nieuw zijn .

VEEL VARIATIES

systeemvloeren

Systeemvloeren zijn 2 laags planken met mes en groef ,met een toplaag van 4mm tot 7,5mm van echt hout , leverbaar in diverse houtsoorten. De drager bestaat uit berkentriplex .Deze vloeren hebben dezelfde uitstraling als massief parket, maar hebben als voordeel dat ze een stuk stabieler zijn qua werking, minder naadvorming.Ook zijn deze vloeren leverbaar in visgraatpatroon met mes en groef verbinding, hierdoor hoeft de vloer niet van bovenaf gespijkerd te worden , zoals bij tapis vloeren [traditioneel parket].Deze vloeren kunnen zowel zwevend en verlijmd geplaatst worden, zwevend geplaatst zijn deze vloeren in combinatie met de juiste ondervloer zeer geschikt voor appartementen.In tegenstelling tot massief parket kunnen deze vloeren direct verlijmd worden op zand cement, beton en anhydriet vloeren. Ook zijn deze vloeren zeer geschikt voor plaatsing op vloerverwarming.

groenendijk houten vloeren rotterdam

DESKUNDIG ADVIES

Lamelparket

Lamelparket zijn 3 laags systeemvloeren met mes en groef, welke opgebouwd zijn uit 2 lagen vurenhout die kruislings verlijmd zijn en een toplaag van 3mm tot 4mm. Dit om de werking van het hout tegen te gaan. Deze vloeren zijn leverbaar in vele houtsoorten in een breed- strook met of zonder v-groef , wel is de v-groef kleiner dan bij massief parket, dit komt door de geringe dikte van de toplaag van ca. 4mm , twee- strooks en een drie- strook variant. Minder mogelijkheden in maatvoering dan systeemvloeren, vaak vaste maatvoering van ca 18-19cm breed.Deze vloeren kunnen zowel zwevend en verlijmd geplaatst worden. Bij zwevende plaatsing word de mes en groef verbinding gelijmd, maar er zijn ook systemen met een click-verbinding. In combinatie met de juiste ondervloer zijn ook deze vloeren zeer geschikt voor appartementen .Ook kunnen deze vloeren vol verlijmd worden op zand cement, beton en anhydrietvloern

groenendijk houten vloeren rotterdam

INSPIRATIE

Showroom

Wij geloven dat het persoonlijk zien en voelen van de vloeropties essentieel is bij het maken van de juiste keuze voor uw ruimte.

Onze showroom biedt een comfortabele en uitnodigende sfeer waar u rustig de tijd kunt nemen om de verschillende opties te bekijken.

Van verschillende houtsoorten tot verschillende afwerkingen, onze collectie laat de veelzijdigheid en schoonheid van houten vloeren zien.