WAT KAN GROENENDIJK HOUTEN VLOEREN VOOR U BETEKENEN

HOOGWAARDIGE PARKETVLOEREN

Verouderde vloeren

Oude tijden herleven met parketvloeren van verouderde kwaliteit, in alle denkbare patronen, zoals visgraat ,

Hongaarse punt , weense punt , versailles patroon etc, maar ook plankenvloeren.

Leverbaar in traditioneel parket , systeem vloeren , massief parket en lamelparket.

Vooral ook heel geschikt in combinatie met vloerverwarming, omdat als er al krimp in de parketvloer komt dit niet of nauwelijks opvalt.

Groenendijk Houten Vloeren biedt een breed scala aan verouderde houten parketvloeren,

elk met zorg gemaakt om de natuurlijke schoonheid van het hout tot zijn recht te laten komen.

Groenendijk Houten Vloeren Rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152103 1

Producten

Groenendijk Houten Vloeren heeft een uitgebreid assortiment bestaande uit onder andere traditioneel parket, lamel parket in verschillende hout soorten. Ook voor plinten, onderhoud van parket en nog veel meer kunt u bij Groenendijk Houten Vloeren terecht.

afwerking olie of lak groenendijk houten vloeren rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152116

Onderhoud

Om uw vloer goed te beschermen heeft uw vloer specifiek onderhoud nodig. De vloer dient namelijk afgewerkt te worden met lak, olie of was. Groenendijk Houten Vloeren adviseert u graag welk onderhoudsverhaal het best bij uw vloer en afwerking past.

Groenendijk Houten Vloeren Rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152126

Renovatie

Ook voor het schuren ,restaureren en aanhelen van bestaande vloeren ,of altijd al een mooie trap willen hebben,mogelijk in diverse houtsoorten
kunt u bij Groenendijk Houten Vloeren terecht, uw vloer en/of trap zal weer als nieuw zijn .

OUDE TIJDEN HERLEVEN

Verouderd parket

Verouderd parket, hier wordt de parket vloer meestal eiken, getrommeld of gekastijd en dus eigenlijk bewust beschadigd om de uitstraling te krijgen van een oude doorleefde vloer. Ook worden deze vloeren vaak gerookt enkel of dubbel, dit gebeurt door middel van amoniak waardoor er een reactie ontstaat waardoor het eiken donkerder wordt. In combinatie met white wash zal de vloer grijzer worden. Ook stomen en borstellen behoren tot de mogelijkheden.Waarom eiken? deze houtsoort is uitermate geschikt voor al deze behandelingen, die uw vloer een tijdloos en persoonlijk karakter geeft. Hoe langer deze vloeren liggen hoe mooier ze worden, voordeel is ook dat een beschadiging, kras of buts nauwelijks opvalt, maar ook makkelijk te herstellen is .Wel is het belangrijk om goed onderhoud te plegen ,omdat het eigenlijk niet de bedoeling is om deze vloeren te schuren.

groenendijk houten vloeren rotterdam

DESKUNDIG ADVIES

De mogelijkheden

Verouderde vloeren zijn leverbaar in zowel tapis vloeren, als massief parket , 2 en 3 laags systeemvloeren , doordat er ook gebruik gemaakt kan worden van traditionele parketvormen is er veel variatie in legpatronen mogelijk ,denk hierbij aan visgraatpatroon in grote en kleine maatvoeringen ,hongaarse en weense punt,ook in meerdere maatvoering, maar ook blokpatronen zoals versailles. Traditioneel parket wordt altijd verlijmd, maar omdat verouderde vloeren ook leverbaar zijn in systeemvloeren met mes en groef. is het ook mogelijk om deze vloeren zwevend te plaatsen, en dus in combinatie met de juiste ondervloer ook uitermate geschikt voor appartementen. Door de vele parketvormen zijn deze vloeren zeer geschikt voor plaatsing op vloerverwarming, doordat deze vloeren verouderd en dus al beschadigd zijn ,valt een eventueel krimpnaadje niet of nauwelijks op.

groenendijk houten vloeren rotterdam

INSPIRATIE

Showroom

Wij geloven dat het persoonlijk zien en voelen van de vloeropties essentieel is bij het maken van de juiste keuze voor uw ruimte.

Onze showroom biedt een comfortabele en uitnodigende sfeer waar u rustig de tijd kunt nemen om de verschillende opties te bekijken.

Van verschillende houtsoorten tot verschillende afwerkingen, onze collectie laat de veelzijdigheid en schoonheid van houten vloeren zien.