WAT KAN GROENENDIJK HOUTEN VLOEREN VOOR U BETEKENEN
HOOGWAARDIGE PARKETVLOEREN

Renovatie

Uw huidige parketvloer opnieuw schuren /restaureren aanhelen na een verbouwing, en/of waterschade .

Groenendijk Houten Vloeren adviseert u graag over de mogelijkheden.Vaak is er meer mogelijk dan u denkt,

bijvoorbeeld het kleuren van de vloer maar ook de afwerking ,lak ,was ,olie, hierin zijn verschillende glansgradaties mogelijk ,

kan er voor zorgen dat u een geheel andere vloer krijgt dan voorheen.

Ook zijn er lakken waardoor het hout zijn onbehandelde uitstraling behoud.Of het bekleden van uw trap ,mogelijk in diverse houtsoorten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

afwerking olie of lak groenendijk houten vloeren rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152103 1

Producten

Groenendijk Houten Vloeren heeft een uitgebreid assortiment bestaande uit onder andere traditioneel parket, lamel parket in verschillende hout soorten. Ook voor plinten, onderhoud van parket en nog veel meer kunt u bij Groenendijk Houten Vloeren terecht.

Groenendijk Houten Vloeren Rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152116

Onderhoud

Om uw vloer goed te beschermen heeft uw vloer specifiek onderhoud nodig. De vloer dient namelijk afgewerkt te worden met lak, olie of was. Groenendijk Houten Vloeren adviseert u graag welk onderhoudsverhaal het best bij uw vloer en afwerking past.

groenendijk houten vloeren rotterdam

Screenshot 2023 06 07 152126

Renovatie

Ook voor het schuren ,restaureren en aanhelen van bestaande vloeren ,of altijd al een mooie trap willen hebben,mogelijk in diverse houtsoorten
kunt u bij Groenendijk Houten Vloeren terecht, uw vloer en/of trap zal weer als nieuw zijn .

PASSEND MAATWERK

Restauratie

Uw huidige parketvloer opnieuw schuren /restaureren aanhelen na een verbouwing, en/of (water) schade, Groenendijk Houten Vloeren adviseert u graag over de mogelijkheden.Of restauratie van uw trap ,mogelijk in diverse houtsoorten.Vaak is er meer mogelijk dan u denkt, bijvoorbeeld het kleuren van de vloer, maar ook de afwerking, lak, was, olie, hierin zijn verschillende glansgradaties mogelijk, kan er voor zorgen dat u een geheel andere vloer krijgt dan voorheen.Ook zijn er lakken waardoor het hout zijn onbehandelde uitstraling behoud.Uw vloer zal er weer als nieuw uitzien, maar soms is het niet meer mogelijk om de bestaande vloer te restaureren , doordat deze al meerdere malen is geschuurd.Groenendijk Houten Vloeren komt daarom graag ter plaatse uw vloer beoordelen, om vrijblijvend een offerte te maken.

groenendijk houten vloeren rotterdam
DESKUNDIG ADVIES

De duur van de renovatie

De duur van de renovatie werkzaamheden is natuurlijk afhankelijk van het aantal vierkante meters, maar gemiddeld lukt dat wel in een week, inclusief droogtijden van de gekozen afwerking.Ook het vernieuwen van randafwerking, plinten etc. behoort tot de mogelijkheden. Ook hier zijn verschillende variaties mogelijk, denk hierbij aan massieve plinten in de houtsoort van de vloer, zowel staande als platte afwerklijsteen zijn leverbaar in vele houtsoorten. Maar ook witte MDF plinten kunnen wij leveren , en indien gewenst kunnen we deze ook monteren, deze MDF plinten zijn 1 x gegrond en 1x afgelakt in o.a. RAL 9010 ,leverbaar in verschillende hoogtes en diktes, in zowel moderne ,landelijke en klassiek uitstraling leverbaar. Ook zijn er speciale plinten voor ronde muren en palen.ook kunnen leveren we confectorroosters, in verschillende uitvoeringen.

Groenendijk Houten Vloeren Rotterdam
INSPIRATIE

Showroom

Wij geloven dat het persoonlijk zien en voelen van de vloeropties essentieel is bij het maken van de juiste keuze voor uw ruimte.

Onze showroom biedt een comfortabele en uitnodigende sfeer waar u rustig de tijd kunt nemen om de verschillende opties te bekijken.

Van verschillende houtsoorten tot verschillende afwerkingen, onze collectie laat de veelzijdigheid en schoonheid van houten vloeren zien.