Renovatie

Uw huidige parketvloer opnieuw schuren /restaureren aanhelen na een verbouwing, en/of [water]schade, Groenendijk Houten Vloeren adviseert u graag over de mogelijkheden.

Of restauratie van uw trap ,mogelijk in diverse houtsoorten.Vaak is er meer mogelijk dan u denkt, bijvoorbeeld het kleuren van de vloer, maar ook de afwerking, lak, was, olie, hierin zijn verschillende glansgradaties mogelijk, kan er voor zorgen dat u een geheel andere vloer krijgt dan voorheen.

Ook zijn er lakken waardoor het hout zijn onbehandelde uitstraling behoud.

Uw vloer zal er weer als nieuw uitzien, maar soms is het niet meer mogelijk om de bestaande vloer te restaureren ,doordat deze al meerdere malen is geschuurd.

Groenendijk Houten Vloeren komt daarom graag ter plaatse uw vloer beoordelen, om vrijblijvend een offerte te maken.

groenendijk houten vloeren rotterdam
groenendijk houten vloeren rotterdam

De duur van de renovatie

De duur van de renovatie werkzaamheden is natuurlijk afhankelijk van het aantal vierkante meters, maar gemiddeld lukt dat wel in een week, inclusief droogtijden van de gekozen afwerking.

Ook het vernieuwen van randafwerking, plinten etc. behoort tot de mogelijkheden. Ook hier zijn verschillende variaties mogelijk, denk hierbij aan massieve plinten in de houtsoort van de vloer, zowel staande als platte afwerklijsteen zijn leverbaar in vele houtsoorten. Maar ook witte MDF plinten kunnen wij leveren , en indien gewenst monteren, deze MDF plinten zijn 1 x gegrond en 1x afgelakt met RAL 9010 ,leverbaar in verschillende hoogtes en diktes, in zowel moderne ,landelijke en klassiek uitstraling leverbaar. Ook zijn er speciale plinten voor ronde muren en palen.

Wat Groenendijk houten vloeren voor uw vloer kan doen?